Publiceren of niet publiceren?

Gewijzigd op Ma, 8 Jul om 2:02 PM

Het begrijpen wanneer en hoe je protocollen kunt publiceren, kan de efficiëntie van het proces aanzienlijk verbeteren en impact hebben op je team.

Jouw rol als editor in de Incision Assist Manager is cruciaal. Van het opstellen en nalezen van protocollen tot het publiceren ervan, jij bent degene die ervoor zorgt dat de protocollen klaarstaan in de Incision Assist App. Ons team heeft de eerste protocollen uit jouw ziekenhuis aan de Incision Assist Manager toegevoegd. Jij kunt dus meteen aan de slag met checken, perfectioneren en publiceren. Laten we de stappen doorlopen.

Laten we dieper ingaan op het opslaan en publiceren van die protocollen. De Opslaan-knop is je beste vriend - het zorgt ervoor dat al je wijzigingen worden opgeslagen binnen de Assist Manager. Onthoud, elke aanpassing verdient het om opgeslagen te worden! Als je het protocol hebt gecontroleerd, klik je op 'Publiceren'. Nadat je het protocol hebt gepubliceerd is het zichtbaar in de Incision Assist app en toegankelijk voor jouw collega's.

Maar wat als je dat een protocol niet meer zichtbaar is in de Incision Assist App? Klik eenvoudig op 'Depubliceren' en voilà! Het protocol is niet mer zichtbaar in de app maar blijft wel in de Assist Manager staan.

Als je werkt aan een protocol dat nog niet eerder is gepubliceerd, zien de knoppen er zo uit:

Als je werkt aan een protocol dat al eerder gepubliceerd is, zien de knoppen er zo uit:

In het overzicht van protocollen kun je ook zien of een procedure is gepubliceerd of niet. 'Gepubliceerd' geeft aan dat het protocol gepubliceerd is en zichtbaar is in de Incision Assist App. Heeft het protocol 'Ongepubliceerde veranderingen'? Dan is het protocol gepubliceerd en zichtbaar in de app, maar zijn er wijzigingen in de Incision Assist Manager opgeslagen die nog niet zijn gepubliceerd. Deze wijzingen zijn dus nog niet zichtbaar in de app. De wijzingen worden zichtbaar op het moment dat er op 'Veranderingen publiceren' wordt geklikt. 'Ongepubliceerd' geeft aan dat het protocol niet zichtbaar is in de Incision Assist app.

Met deze richtlijnen ben je klaar om je protocollen efficiënt te beheren en ervoor te zorgen dat ze altijd up-to-date en toegankelijk zijn in de Incision Assist-app. Veel succes met publiceren!